Close

Ustar koronavírus nukleinsav detektáló rendszer

ustar-poct-cov-2

A Ustar koronavírus nukleinsav detektáló rendszer az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) örökítő-anyagának két génjét mutatja ki (ORF1ab gén és N gén), így igazolva a vírus jelenlétét a mintában. A vizsgálat izotermális amplifikáció és valós idejű fluoreszcens detektálás kombinálásával történik. A teszt a Ustar „Nucleic Acid Amplification and Detection Analyzer“ készüléken futtatható. A real-time pcr mérésekkel ellentétben nem igényel szaktudást, több speciális laborgépet és számtalan kiegészítőt. A mintát bemérjük a csőbe és behelyezzük a készülékbe-„ plug and play” teszt.

A Ustar POCT CoV-2 detektáló kit előnyei:

 • Két cél gén kimutatásával (ORF1ab gén és N gén) pontos és megbízható eredményt nyújt.
 • A vírus nukleinsav kimutatása a mintavételtől számítva 79 perc alatt eredményt ad az izotermális amplifikációt és valós idejű fluoreszcens detektálást kombináló módszer alkalmazásával.
 • POCT (Point of Care Testing) rendszerű vizsgálat, teljesen automatizált nukleinsav kivonással, amplifikációval és detektálással.
 • Automata eredmény interpretáció.

  A rendszer 2020 folyamán 16 új, további kórokozók kimutatását lehetővé tevő, CE-IVD minősítésű kitekkel fog bővülni (pl. Influenza „A“ és „B“ vírus, Streptococcus pneumoniae, Legionella pne-umophila, Chlamydia pneumoniae, Mycoplasma pneumoniae stb).

  Elsősorban egészségügyi intézményeket áll módunkban kiszolgálni! In vitro diagnosztikai eszköz, kizárólag egészségügyi szakember által történő használatra. Annak otthoni használatra, illetve önellenőrzési célra történő értékesítése tilos!

   (Ustar POCT CoV-2 detektáló kit)

   (A Ustar detektáló kit használata)

   JELENLEG KAPHATÓ KORONAVÍRUS
   MEGBETEGEDÉST KIMUTATÓ TESZTEK:

   Adatlapok:


   0 Ft

   (Áfa nélkül)

   6 további termék a kategóriában:

   Close