Close

Ustar koronavírus nukleinsav detektáló rendszer

ustar-poct-cov-2

A Ustar koronavírus nukleinsav detektáló rendszer az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) örökítő-anyagának két génjét mutatja ki (ORF1ab gén és N gén), így igazolva a vírus jelenlétét a mintában. A vizsgálat izotermális amplifikáció és valós idejű fluoreszcens detektálás kombinálásával történik. A teszt a Ustar „Nucleic Acid Amplification and Detection Analyzer“ készüléken futtatható. A real-time pcr mérésekkel ellentétben nem igényel szaktudást, több speciális laborgépet és számtalan kiegészítőt. A mintát bemérjük a csőbe és behelyezzük a készülékbe-„ plug and play” teszt.

A Ustar POCT CoV-2 detektáló kit előnyei:

 • Két cél gén kimutatásával (ORF1ab gén és N gén) pontos és megbízható eredményt nyújt.
 • A vírus nukleinsav kimutatása a mintavételtől számítva 79 perc alatt eredményt ad az izotermális amplifikációt és valós idejű fluoreszcens detektálást kombináló módszer alkalmazásával.
 • POCT (Point of Care Testing) rendszerű vizsgálat, teljesen automatizált nukleinsav kivonással, amplifikációval és detektálással.
 • Automata eredmény interpretáció.

  A rendszer 2020 folyamán 16 új, további kórokozók kimutatását lehetővé tevő, CE-IVD minősítésű kitekkel fog bővülni (pl. Influenza „A“ és „B“ vírus, Streptococcus pneumoniae, Legionella pne-umophila, Chlamydia pneumoniae, Mycoplasma pneumoniae stb).

  Elsősorban egészségügyi intézményeket áll módunkban kiszolgálni!

   (Ustar POCT CoV-2 detektáló kit)

   (A Ustar detektáló kit használata)

   Adatlapok:


   0 Ft

   (Áfa nélkül)

   9 további termék a kategóriában:

   Close