Close

Reagensek Ebben a kategóriában nincsenek termékek.

A kategóriában több tízezer termék közül válogathat, melyek között megtalálhatóak nukleinsav-, illetve fehérje izolálás és kvantivikálás termékei, antitestek, ELISA kitek és egyéb proteomikai termékek. Rendelkezünk továbbá humán sejtekkel, különféle kitekkel, valamint többezer egyéb vegyszerrel, reagenssel és további termékekkel.

Alkategóriák

 • PCR, RT-PCR, qPCR

  A kategóriában megtalálhatóak cDNS átírásához szükséges kitek, mixek és enzimek, valamint Polimeráz  láncreakciók végrehajtásához elengedhetetlen komponensek (PCR mixek, dNTP, enzimek, pufferek). Kvantitatív polimeráz láncreakció számára rendelkezünk többféle  kvantifikációs kittel és TaqMan termékekkel egyaránt.

 • Nukleinsav izolálás &...

  A kategóriában megtalálhatóak hagyományos trizol alapú és kites nukleinsav izoláló termékek mintatípusra optimalizálva (vér, növényi minta, talaj, gomba, rovar, vírus stb.), plazmid preparációs kitek, fluoreszcens DNS és RNS kvantifikációs termékek Next Generation Sequencing folyamatokhoz is, továbbá PCR és exoszóma DNS extrakciós termékek.

 • Fehérje izolálás &...

  A kategóriában megtalálható fehérje standard készlet, bakteriális összfehérje extraháló kit, foszfoprotein izoláló és koncentráló termékek, mitokondriális fehérje immunprecipitációs kit, sejtfelszíni fehérje izolációs kit, széles körben alkalmazható immunprecipitációs kit, valamint egyéb fehérje izolációs és kvantifikációs termékek.

 • Festékek

  A kategóriában megtalálhatóak különféle gélfestékek (Greenview, Redview), Loading Dye festékek, Coomassie termékek, valamint többféle fehérje gélfesték. Rendelkezünk továbbá speciális festékkel jelölt antitestekkel, Streptavidin-kötött festékekkel, élő sejtek festésére alkalmas termékekkel, valamint egyéb, különvéle célú termékekkel.

 • Enzimek

  A kategóriában megtalálhatóak különféle DNS polimeráz enzimek, reverz transzkriptázok, Klenow fragment termékek, DNS és RNS ligázok, polinukleotid kináz, exonukleázok és endonukleázok. Rendelkezünk továbbá RNáz-okkal, DNáz-okkal, Gene Snipper (SaCas9) termékekkel, transzferázokkal, lizozimmel és egyéb enzimekkel.

 • Antitestek

  A kategóriában több, mint 15 000 db különféle elsődleges és másodlagos antitest közül választhatja ki a megfelelő terméket. A felhasználási területek között megtalálható az ELISA, a western blot, az immunhisztokémia, az immunprecipitáció és egyéb vizsgálatok. Specificitás tekintetében a humán mellett az egér, a patkány és egyéb fajok is szerepelnek.

 • Elisa kitek

  A kategóriában több, mint 25 000 termék közül választhatja ki a megfelelőt kísérletei számára. Specifitás terén  rendelkezünk, szarvasmarha, sertés, nyúl, majom, egér, patkány, kutya, ló, humán, bárány, és még sok egyéb fajjal kompatibilis termékkel. Kitjeink általánosan 96 teszt végrehajtására elegendő reagenst tartalmaznak.

 • Kitek

  A kategóriában több mint 1 000 különféle termék közül választhatja ki a megfelelőt. A teljesség igénye nélkül rendelkezünk sejt proliferációs és viabilitási kitekkel, enzimaktivitást mérő termékekkel, különféle elemeket és vegyületeket detektáló kitekkel, izolációs és immunológiai reagensekkel és még sok egyéb termékkel.

 • Proteomika

  A kategóriában megtalálható a Bradford assay, a Bovine Serum Albumin különféle változatai és frakciói, biotin konjugált peptidek, SUMO-GFP fehérjék, valamint Gene Snipper Cas9 változatok. Rendelkezünk továbbá BCA fehérje kittel, SDS-PAGE termékekkel, Western Blotting Detection Kit-ekkel és egyéb reagensekkel egyaránt.

 • Sejtek

  A kategóriában megtalálhatóak humán CD3+ T sejtek különféle kiszerelésekben (10-50 millió). A sejtek normál humán perifériás vérből származnak és klonális szaporítással lettek felsokszorozva. A Biovision által előállított és szállított termékekre a legmagasabb minőség jellemző professzionális globális háttértámogatás mellett.

 • Fehérjék

  A kategóriában több, mint 5 000 termék közül választhatja ki a megfelelőt. Rendelkezünk rekombináns humán fehérjékkel, különféle „blocking peptide“ termékekkel, proteinázokkal, különféle enzimekkel és tag-ekkel, állati fehérjékkel (patkány, egér, nyúl..), virális proteinekkel (HIV, ZIKA, H5N1...) és egyéb különféle fehérjékkel.

 • Vegyszerek, reagensek...

  A kategóriában több, mint 6 000 termék közül választhatja ki a megfelelőt. Rendelkezünk különféle pufferekkel, vegyszerekkel, és oldatokkal. Kínálatunkban megtalálhatóak táptalajok, mágnesgyöngyök, sepharose oszlopok, spin column termékek, liofilizált komponensek, szubsztrátok, inhibitorok, fogyóanyagok és egyéb termékek.

Close