Close

Termékeinkről

Az Amplicon Kft. termékportfóliója három fő kategóriára osztható: laboreszközökre, műszerekre és reagensekre.

Széles laboreszköz kínálatunkban megtalálhatóak az általánosan elterjedt termékek, például a pipetták, mérlegek, centrifugák, hűtők és fagyasztók. Különféle fülkék és kamrák mellett rendelkezünk sterilizálókkal, inkubátorokkal és egyéb szükséges berendezésekkel.
Tovább a laboreszközökhöz >>

Laboreszköz termékek

Műszerkínálatunk alapvetően a sejt-, és molekuláris szintű munkák kivitelezését célozza meg. Polimeráz láncreakciós termékeink a PCR és qPCR készülékektől kiindulóan a futtató kádakon át a géldokumentációs rendszerekig támogatják a DNS és RNS szintű folyamatokat.
Tovább a PCR készülékekhez >>

Fotometriás és spektrometriás műszereink között a széles körben hasznosítható spektrofotométerek és ELISA rendszerek mellett speciálisabb igényeket kiszolgáló NMR készülékek és tömegspektrométer is található.
Tovább a foto- és spektrometriás műszerekhez >>

Az időigényes pipettázási folyamatok automatizálását nukleinsav izoláló rendszerekkel és pipettázó robottal tudjuk gyorsítani. Mikroszkopizációs rendszereinknél az egyszerű fénymikroszkópok mellett fluoreszcens-, sztereo-, vagy akár metallurgiai mikroszkópokat is ajánlhatunk. A legújabb sejtszintű kutatások számára kiváló alternatívát jelenthetnek nanorészecske követő készülékeink. Sejtszámlálóinkkal és Live cell imaging eszközeinkkel a sejtek folyamatos nyomon követése is elérhetővé válik.
Tovább a mikroszkópiához >>

Reagens fehérje és nukleinsav

Reagenseink között önálló termékek és kit-ek is rendelkezésre állnak. A nukleinsav és fehérje alapú munkát a minták izolálásától kezdődően támogatni tudjuk megfelelő termékekkel. Elsődleges és másodlagos antitestek mellett kínálatunkban nagy tisztaságú fehérjéket, enzimeket és ELISA kiteket is tartunk a minél szélesebb körű proteomikai munkafolyamatok lehetővé tételéért. A polimeráz láncreakción alapuló eljárások reagensigényét PCR és qPCR komponensekkel, mix-ekkel és kit-ekkel elégítjük ki.
Tovább a reagensekhez >>

Amennyiben az Ön által keresett terméket nem találja honlapunkon, úgy kérjük lépjen kapcsolatba velünk és kollégáink állnak szíves rendelkezésére a megfelelő termék kiválasztásában és beszerzésében!


Close