Close
NEM ELÉRHETŐ SARS-CoV-2 és Influenza A/B Real-time PCR kit

SARS-CoV-2 és Influenza A/B Real-time PCR kit

amp-sars-cov2-flu-AB-RT

Az ANDiS SARS-CoV-2 és az Influenza A/B RT-qPCR Detection Kit egy valós idejű reverz transzkripciós polimeráz láncreakción (RT-qPCR) alapuló teszt, amely a felsőlégúti kórokozók örökítőanyagának kvalitatív kimutatására szolgál. A mintavétel nasopharyngealis vagy oropharyngealis tamponok segítségével történik.

A fals eredmények kivédése érdekében szekvenciaspecifikus primerek és próbák (WHO ajánlásának megfelelő) futtatása történik egyidejűleg a SARS-CoV-2 (ORF1ab és N gén), az influenza A (M gén) és influenza B (NP gén) detekciójával.

LoD = 5 kópia/reakció. A nagyfokú érzékenység jelentősen csökkentheti a fals negatív eredményeket, így a vírus a fertőzés kezdeti szakaszában is kimutatható, illetve olyan betegek szűrésére is alkalmas a teszt, akikben a kórokozó alacsony mennyiségben van jelen.

Valós klinikai értékelés. Az ANDiS SARS-CoV-2 és Influenza A/B RT-qPCR Detection Kitet 282 klinikai mintán validálták, hatékonyságát újgenerációs szekvenálással vetették össze.

Elsősorban egészségügyi intézményeket áll módunkban kiszolgálni! In vitro diagnosztikai eszköz, kizárólag egészségügyi szakember által történő használatra. Annak otthoni használatra, illetve önellenőrzési célra történő értékesítése tilos!

(Hogyan használd/How to use SARS-CoV-2 and Influenza A/B RT-qPCR Detection Kit)

JELENLEG KAPHATÓ KORONAVÍRUS
MEGBETEGEDÉST KIMUTATÓ TESZTEK:

Adatlapok:


0 Ft

(Áfa nélkül)

A minimális rendelési mennyiség ennél a terméknél (db): 200

9 további termék a kategóriában:

Close