Close

PCR & gélelektroforézisÖsszesen 44 termék a kategóriában.

A kategóriában megtalálhatóak asztali és hordozható PCR készülékek, kvantitatív meghatározásra alkalmas többcsatornás Real-Time PCR gépek, gélelektroforézis számára kifejlesztett elektroforézis tápegységek, különböző kapacitású horizontális és vertikális futtatókádak, valamint transzilluminátorok és géldokumentációs rendszerek.

Alkategóriák

  • PCR készülék

    A kategóriában megtalálható a konvencionális, 0.2 ml-es csövekkel dolgozó hordozható MiniTurbo PCR készülék, a gradiens képességekkel felszerelt, rutin feladatokat ellátni képes TurboCycler Lite PCR készülék, valamint a továbbfejlesztett, opcionálisan Wi-Fi kapcsolattal is működtethető, 96 lyukú TurboCycler 2 PCR gép is.

  • qPCR készülék

    A kategóriában megtalálható a Gentier márkájú Real-Time PCR készülékek több változata, melyek közül választhatunk 48-, illetve 96 minta befogadására alkalmas rendszerekből. Az elérhető csatornák száma kettő-, négy-, illetve hat lehet. Igény szerint választható a HRM (High Resolution Melting) analízis és a gradiens PCR funkció is.

  • Tápegység

    A kategóriában megtalálhatóak a BG-POWER típusú elektroforézis tápegységek horizontális és vertikális gélelektroforézis számára. Egyszerre négy csatlakoztatható futtatókád, különböző maximális feszültség, áramerősség és teljesítmény, programozhatóság, mintadiffundálás megakadályozása és biztonsági funkciók jellemzik a készülékeket.

  • Futtató kádak

    A kategóriában megtalálhatóak különböző mintakapacitású horizontális és vertikális gélelektroforézis kádak, immunelektroforézis kád, egy nukleotid eltérésű fragmentek elválasztására alkalmas kád, vertikális blottoló elektroforézis kádak, illetve integrált elektroforézis kád transzilluminátorral valós idejű elektroforézis detektáláshoz.

  • Géldokumentációs...

    A kategóriában megtalálhatóak kompakt asztali és hordozható géldokumentációs rendszerek, egyszerűen kezelhető, gélből történő fragment kivágására is alkalmas berendezések, illetve olyan automatizált komplex rendszerek, melyek képfeldolgozásra, sávazonosításra, kolóniaszámlálásra és molekuláris súly számítására is képesek.

  • Transzilluminátorok

    A kategóriában megtalálhatóak különböző méretű és hullámhossz-kibocsájtású asztali transzilluminátorok, kék LED fényforrást alkalmazó készülékek, valamint komplex, kék-, zöld-, és piros LED fényforrású berendezések. Rendelkezünk továbbá hordozható transzilluminátorral és „Black-box“ rendszerű, UV analizátorral egyaránt.

oldalanként
Showing 37 - 44 of 44 items
Showing 37 - 44 of 44 items
Összesen 44 termék a(z) PCR & gélelektroforézis kategóriában.
Close