Close

Általános laboreszközökÖsszesen 357 termék a kategóriában.

A kategóriában megtalálhatóak különféle hűthető és nem hűthető centrifugák, vortexek és keverők, vízfürdők, inkubátorok, rázógépek, vákuum termékek, valamint sterilizálók, mosók és tisztítók. Rendelkezünk továbbá pipettákkal, hűtőkkel és fagasztókkal, laboratóriumi fülkékkel, mérlegekkel, illetve vízanalitikai termékekkel.

Alkategóriák

  • Centrifugák, vortexek...

    A kategóriában megtalálhatóak állandó sebességű mini centrifugák mikrocsövek lepörgetésére, továbbá különböző áteresztőképességű hűthető és nem hűthető laboratóriumi centrifugák csövek és plate-ek centrifugálására. A különféle vortexek és rollátorok mellett rendelkezünk mágneses-, valamint felső keverőkkel és tartozékaikkal egyaránt.

  • Vízfürdők, inkubátorok...

    A kategóriában megtalálhatóak különböző rázógépek, rázó inkubátorok, rázó- és forgó billegtető készülékek. Rendelkezünk továbbá thermo shaker-ekkel, statikus és rázó vízfürdőkkel, száraz inkubátorokkal, microplate rázó készülékekkel, vákuum sütőkkel, szárítószekrényekkel, klímakamrákkal és CO2 inkubátorokkal egyaránt.

  • Vákuum termékek,...

    A kategóriában megtalálhatóak az egy mintával dolgozó kézi koncentrálóktól az akár 96 mintát befogadó automatizált rendszerekig különféle termékek. Rendelkezünk továbbá hagyományos és vízkeringetéses vákuumszivattyúkkal, kézi és automata homogenizátorokkal, valamint szűréstechnikai kiegészítőkkel és tartozékokkal.

  • Sterilizálók,...

    A kategóriában megtalálhatóak infravörös hősterilizálók, üveggyöngy sterilizálók, hordozható- és nagyméretű gőzsterilizálók, valamint multifunkciós és gázmentesítő ultrahangos tisztítók egyaránt. Rendelkezünk továbbá különböző méretű autoklávokkal, automata üvegmosókkal és változatos felhasználású víztisztító rendszerekkel.

  • Pipetták

    A kategóriában megtalálhatóak különféle hagyományos egy-, nyolc- és tizenkét csatornás mechanikus pipetták, valamint az ezeknek megfeleltethető digitális elektronikus pipetták hosszú üzemidejű lítium akkumulátorral felszerelve. Rendelkezünk továbbá többféle adagoló pipettával és üvegre szerelhető pipettákkal egyaránt.

  • Fagyasztók, hűtők,...

    A kategóriában megtalálhatóak különböző térfogatú cirkulációs hűtők, melyek kiválóan alkalmazhatóak kémiai, biológiai és fizikai kísérletek számára. Rendelkezünk továbbá különféle gyártó- és tárolóképességű jéggyártó készülékekkel, valamint minden igényt kielégítő literkapacitású ultramélyhűtő berendezésekkel.

  • Laboratóriumi fülkék...

    A kategóriában megtalálhatóak különböző méretű és besorolású biológiai biztonsági fülkék, melyek a felhasználót, a vizsgált mintát és a környezetet egyaránt óvják. Rendelkezünk továbbá légcsatorna nélküli-, mobil- és fix telepítésű elszívófülkékkel, horizontális és vertikális légáramú lamináris fülkékkel és PCR fülkékkel egyaránt.

  • Mérlegek

    A kategóriában megtalálhatóak külső-, vagy belső kalibrációjú, alumínium felépítésű, nagy pontosságú digitális analitikai mérlegek különböző mérési kapacitással, elektronikus asztali mérlegek többféle elérhető méretben, továbbá nagy kapacitású digitális mérlegek, melyek akár 150 kg maximális mérési képességgel rendelkeznek.

  • Vízanalitika

    A kategóriában megtalálhatóak asztali- és hordozható vízkeménység mérők, TDS mérők (Total Dissolved Solids), asztali- és hordozható vezetőképesség mérők, sótartalom mérők, multiparaméteres asztali mérők és hordozható vízminőség mérők. Rendelkezünk továbbá oldott oxigén-, turbiditás-, pH- és redoxpotenciál mérő eszközökkel egyaránt.

  • Kesztyűk &...

    A kategóriában megtalálhatóak különböző védőfelszerelések laboratóriumok és egészségügyi intézmények számára, mint például a latex- és púdermentes nitril kesztyű. Termékeink CE minősítéssel és számos tanúsítvánnyal rendelkeznek ügyfeleink biztonságát szem előtt tartva.

oldalanként
Showing 349 - 357 of 357 items
Showing 349 - 357 of 357 items
Összesen 357 termék a(z) Általános laboreszközök kategóriában.
Close