Close

Laboratóriumi automatizáció

Rendelkezünk bárki által egyszerűen programozható pipettázó robottal, mellyel bonyolultabb izolálási és mintaelőkészítési lépések is elvégezhetőek az opcionális kiegészítő moduloknak köszönhetően (thermocycler/mágneses/hőmérsékleti), valamint kis- és nagyszámú mintából magas minőségű nukleinsav izolálására alkalmas automatizált nukleinsav izoláló robotokkal egyaránt

Nukleinsav izolálás

A kategóriában elérhető nukleinsav izoláló robotjaink között kis- és nagy mintaszámmal rendelkező fel-használók egyaránt megtalálják a megfelelőt. Rendelkezünk nyitott rendszerű, alacsony működési költséggel üzemelő eszközökkel, klinikai diagnosztika számára alkalmazható LIMS kompatibilis robotokkal, valamint mágneses szonikáció elvén izoláló készülékkel.
Tovább a nukleinsav izoláláshoz >>

Pipettázó robot

A kategóriában elérhető a kifejezetten kutatók számára kifejleszett Opentrons automatizált folyadékkezelő rendszer, melynek működtetése és programozása laikusok számára sem jelent problémát. A pipettázások mellett PCR lépések, izolálási folyamatok és egyéb feladatok is végrehajthatóak a rendszerrel az opcionális tartozékoknak köszönhetően.
Tovább a pipettázó robotokhoz >>


Close