Close

COVID-19 laboratóriumi teszt szolgáltatás

A közelmúltban megjelent az igény, már magán orvosi praxisok, magánszemélyek, vállalatok, önkormányzati szervezetek részéről is, a legnagyobb elérhető bizonyosságot szerezni arról, hogy munkavállalói, páciensei fertőzöttek-e, fertőznek-e, vagy esetleg már átestek a fertőzésen.

Engedje meg, hogy felhívjam figyelmét Partnerünk új szolgáltatására: A hivatalos vizsgálati pontokon kívül náluk is lehetősége van azonnali, mikrobiológiai laborháttérrel végzett professzionális tesztelésre.
A teszteket tapasztalt szakemberek végzik el, kórházi elvárásokat is kielégítő mikrobiológiai laborban, így biztosítva a megbízható eredményt. Mégis gyors eredményt nyújtunk: sürgősséggel akár már aznap értesítjük a legmegbízhatóbb PCR vizsgálat eredményéről. A teljes státusz biztos megismerését (jelenleg zajló, vagy a közelmúltban lezajlott fertőzés tényét) a kombinált teszt és a kontrol teszt együttes elvégzése biztosítja, amelyet a nemzeti protokoll is és a WHO útmutatása is előír!
Tovább a COVID-19 teszt készülékekhez és szolgáltatáshoz >>

SARS-COVID-19 teszt

ELÉRHETŐ KONSTRUKCIÓK:

  • Mintavétel a cég telephelyén / akár üzemorvos bevonásával.

  • Mintavétel a Fastlab Kft budapesti telephelyén.

  • Mobil mintavétel előre egyeztetett helyszínen.

KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOK:

Kombinálit COVID teszt szolgáltatásKombinált COVID teszt

A szerológiai és PCR teszt együttes elvégzése, a legpontosabb és legprofesszionálisabb eredményt nyújtja. A mintavétel a szerológiai teszt során ujjbegyből, a PCR tesztnél garatból vett kenetmintából történik.
Tovább a kombinált COVID teszt szolgáltatáshoz >>

Szerológiai COVID tesztSzerológiai COVID teszt

A mintavétel ujjbegyből vett vércseppből történik. A vizsgálat során egyidejűleg megállapítható a jelenleg zajló fertőzés, illetve hogy a személy átesett már a fertőzésen.
Tovább a szerológiai COVID teszt szolgáltatáshoz >>

PCR COVID teszt szolgáltatásPCR COVID teszt

A mintavétel garatból vett kenetből történik.
Tovább a PCR COVID teszt szolgáltatáshoz >>

COVID kontrol vizsgálatCOVID kontrol vizsgálat

A WHO által előírt protokoll szerint csak akkor bizonyos a fertőzésmentesség, ha 48-72 órával az első teszt után egy másodikat is végeznek.
Tovább a COVID kontrol vizsgálathoz >>


Close